Menu kort

Uhre Kro Menu

 

Forretter

Rejecocktail m. flüte og hjemmelavede dressing
62,-

Røget laks m. gravad dressing. Flüte og smør
65,-

Hjemmelavede hønsesalat på bund af salat m. bacon og flüte
62,-

 

Hovedretter

Uhre bøf af oksefilet m. hvidløgssmør, stegte grøntsager, brasede kartofler eller pommes frites, samt valgfr sauce

250 grams – 188,-

150 grams – 168,-

Herregårdsbøf 500 gram m. bløde løg, ærter, pommes frites og bearnaisesauce
158,-

Wienersnitzel med ærter, gulerødder, brasede kartofler, smøresovs og “wienerdreng”
168,-

Stjerneskud m. 2 stegte og 1 dampet. Rejer  og asparges
148,-

Gl. daws æggekage m. bacon, frisk tomat og purløg. Hertil rugbrød og smør. Min. 2 couv.
85,-

Dansk bøf m. bløde løg og surt
98,-

Dagens ret
98,-

Af saucer tilbyder vi: Bearnaisesauce, whiskeysauce, samt brun sovs

 

Desserter

 Pandekager m. is.
57,-

Dagens kage m. 1 kop kaffe eller the
65,-

Camembert m. sølbærmarmelade
57,-

Isdessert m. flødeskum og chokoladesovs

Børneretter

Herregårdsbøf 150 gram m. tilbehør som til 500 grams
65,-

Pølser m. pommes frites, gulerod og agurke stave
65,-

Lasagne m. salat
65,-

Hjemmelavede frikadeller m. pommes frites, gulerod og agurke stave
65,-

Drikkevarer

Grøn Tuborg, Tuborg Classic eller Carlsberg
25,-

Hancock beer. Lys og mørk
30,-

Sodavand. Cola, sprite, appelsin m.m
25,-

1 kande isvad
25,-

Vine

Husets vin. Rød eller hvid 1/1
170,-

Husets vin. Rød eller hvid 1/2
120,-

Husets vin. Rød eller hvid 1/4
60,-

Rødvine

Redwood. Carbanet sauvignon, Californien
180,-

Carta Vieje Reserca, Chile
240,-

Chateanuf-du-pape Controlee, Frankrig
250,-

Chateanuf-du-pape Controlee, Frankrig
320,-

Hvidvine – Spørg betjeningen

Carta Vieja 1/2
125,-

Til desserten

En kop kaffe/The
30,-

En kande kaffe/The
65,-

En kop kaffe/The + dagens kage
65,-

Irish Coffee
52,-

Portvin, Bailey og div. spiritus
30,-

Forbehold for prisændringer.

Ved forud bestilling vil restauranten være åben lørdag og søndag fra kl. 12.00
(Ved minimum 10 personer)
Køkkenet har åben hver dag fra klokken 17.00-21.00 og søndag fra 17.00-20.00
Mandag er køkkenet kun åben for hotellets gæster og forudbestillinger.

Der er mulighed for mad ud af huset til private fester.
Ring og få et godt tilbud
97187039.